Cautare
, Contributor

Forbes.com

Media şi entertainment |
|

Comedia Ho Ho Ho 2 a fost filmată în București, în doar 22 de zile

Dragos.jpg
Din 23 noiembrie, lungmetrajul Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie va putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind distribuit de MediaPro Distribution.

Acum 3 ani cinematografele găzduiau primul film românesc cu tema centrală Crăciunul. Comedia Ho Ho Ho, cu Ştefan Bănica și Bogdan Iancu în rolurile principale a fost un succes de casă atât pe marele cât și pe micul ecran, fapt care a încurajat casa de producție MediaPro Pictures să realizeze o continuare.

În regia lui Jesus del Cerro și produs de Alma Bacula, comedia Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie mizează pe o distribuție de excepție, în frunte cu Andreea Marin Bănică, Dragoș Bucur, Gheorghe Visu, Dana Rogoz, Lucian Ifrim și Mirela Oprișor. Copilul-personaj central din acest film este interpretat cu foarte mult talent și dăruire de tânăra Patricia Poslușnic, secondată cu naturalețe și mult har de la fel de tânarul actor David Petcu. Imaginea comediei este semnată de Viorel Sergovici, sunteul de Marius Stănescu, în timp ce scenografia îi aparține lui Mihnea Mihăilescu.

„Conceptul filmului de familie nu este îndeajuns de exploatat în România, și odată cu lungmetrajul „Ho Ho Ho” am realizat cât de doritor este publicul pentru acest tip de filme. Avem niște actori fenomenali de toate vârstele și cu ajutorul lor și al echipei noastre de excepție vom aduce publicului un film de Crăciun cu toate elementele necesare unei rețete de sucess: umor, emoție și un sentiment de speranță”, declară Alma Bacula. Pentru a construi o poveste cât mai emoționantă și mai atrăgătoare pentru public, Alma s-a întors către locul care a dat un nou sens cuvântului „film”, Hollywood, de unde a venit și colaborarea cu tânărul scriitor Collin Jay Blair, cel care semnează scenariul comediei Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie.

Ema (Patricia Poslușnic), o fetiță sătula de viața fără bucurii din orfelinat, are norocul să găsească într-o zi un bilet de loterie câștigător. Tocmai când începea să creadă că visele pot deveni realitate, află că biletul poate fi încasat doar în decurs de o săptămână și doar de către un adult. Cum în Ioana (Andreea Marin Bănică)  – singurul adult pe care îl cunoaște, nu poate avea încredere, Ema pleacă să găseasca pe cineva din lista de familii pe care se descurcă să o ia de la orfelinat. Cu ajutorul bunului sau prieten, Cosmin (David Petcu), dar nu numai, Ema va învăța adevaratul sens al conceptului de „familie”, unul pe care niciodată nu îl anticipase.

Cu o poveste minunată și foarte ofertantă, cu un cast demn de invidiat, Ho Ho Ho 2 – O Loterie de Familie este o producție MediaPro Pictures filmată în București, în doar 22 de zile, care va avea premiera în cinematografele din toată țara pe 23 noiembrie 2012.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii