Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Industrie |
|

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Hunedoara și-a reluat activitatea de producție

Combinatul siderurgic ArcelorMittal Hunedoara şi-a reluat activitatea de producţie, cu respectarea normelor de protecţie a salariaţilor pentru a preveni răspândirea noului coronavirus, informează Radio România Actualități.
arcelor_mittal_hunedoara

Angajaţii au primit măşti şi mănuşi de protecţie, în paralel cu asigurarea dezinfectanţilor şi materialelor igienico-sanitare. De asemenea, potrivit administrației, la intrarea şi la ieşirea din societate, dar şi în vestiare, se folosesc dezinfectanţi și se încearcă şi o suplimentare a autobuzelor pentru transportul salariaţilor.

Reprezentanții muncitorilor de la combinatul ArcelorMittal Hunedoara se întâlnesc astăzi cu administrația societății, pentru a discuta despre solicitările angajaților privind găsirea unor soluţii pentru compensarea pierderilor la salariu pe care le-au avut angajaţii societăţii în perioada de şomaj tehnic, dat fiind nivelul redus al veniturilor acestora, notează Radio România Actualități.

Prim-vicepreşedintele Sindicatului ‘Siderurgistul’, Gheorghe Buitureanu, a declarat că, în urma discuțiilor de astăzi, speră să se ajungă la o compensare a pierderilor suferite de salariaţi, având în vedere că 75% este un venit foarte mic la salariile pe care le au muncitorii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii