Cautare
, Staff

Imobiliare |
|

Colosseum Retail Park se extinde prin Colosseum Mall, o investiție de 30 de milioane de euro în Nord-Vestul Bucureștiului

În Colosseum Retail Park, situat pe șoseaua Chitilei, va fi construit Colosseum Mall, astfel că suprafața comercială existentă va fi extinsă cu un nou concept care va aduce în Nord-Vestul capitalei un mix de facilități integrat.
Randare exterior_Colosseum Mall

Prin investiția ce se va ridica în această etapă a dezvoltării la 30 de milioane de euro, Colosseum Mall va cuprinde atât segmentul comercial, cât și birouri.

Dezvoltat pe o suprafață închiriabilă de 16.500 de metri pătrați, ca extensie a zonei comerciale existente, Colosseum Mall va cuprinde branduri locale și internaționale de fashion, restaurante fast food și dining, complex de fitness, locuri de joacă pentru copii, cazino, lounge bar, precum și un cinema multiplex prevăzut cu 7 săli. Mai mult de 75% din suprafața închiriabilă se află în discuții avansate, ceea ce indică o cerere puternică de spații de retail în Nord-Vestul Bucureștiului.

„Ne aflăm într-o etapă de maturizare a pieței de retail, iar dezvoltarea parcului comercial Colosseum survine pe fondul rezultatelor bune obținute în ultimii ani și, totodată, a cererii în creștere de spații comerciale în această zonă a capitalei”, a declarat Mihai Dinu, Center Manager Colosseum Retail Park.

Construcția Colosseum Mall va fi demarată în cea de-a doua jumătate a anului curent, iar inaugurarea va avea loc în prima jumătate a anului 2019.

„Am primit răspunsuri pozitive din partea unora dintre cei mai mari operatori activi pe segmentul de fashion și petrecere a timpului liber. Operatorul român de  cinematografe multiplex Happy Cinema și cel mai mare operator de fitness din România, World Class, vor completa componenta de facilități recreative a centrului comercial. Vom anunța în scurt timp brandurile care vor fi găzduite în acest proiect”, a adăugat Doinița Ilie, MRICS, Leasing Manager la Jones Lang La Salle.

Proiectul presupune și dezvoltarea unei zone de birouri clasa A pe o suprafață închiriabilă de 1.500 de metri pătrați, care va fi destinată cu precădere operatorilor de servicii medicale.

Ca urmare a extinderii suprafeței comerciale, parcarea exterioară va fi suplimentată cu 750 de locuri, ajungând la 2.760 de locuri, fiind luată în considerare realizarea unor zone de parcare dedicate persoanelor cu dizabilități, angajaților, operatorilor comerciali, precum și punctelor de încărcare pentru automobilele electrice.

În noul proiect se urmărește implementarea unor sisteme de utilizare sustenabilă a apei și de gestionare optimă a energiei electrice. În acest sens, Colosseum Mall va fi dezvoltat preponderent pe un singur nivel, cu excepția cinematografului și a sălii de fitness care vor fi amplasate la etaj, în completarea unei suprafețe atribuite zonei de food court.

Pentru proiectul Colosseum Mall se va pune un accent pe zona de food court, care va oferi opțiuni pentru toate vârstele. La exterior, va fi amenajată o zonă multi-funcțională pentru a acomoda restaurante, evenimente în aer liber, concerte și alte tipuri de activități dedicate comunității.

Colosseum Mall face parte dintr-un proiect mai amplu de dezvoltare mixtă ce cuprinde zonele de comercial, birouri și rezidențial. Odată cu dezvoltarea proiectului Colosseum Mall, suprafața închiriabilă a parcului comercial va totaliza la momentul finalizării 54.500 de metri pătrați.

Anul trecut, Colosseum Retail Park a adăugat în portofoliu Sport Vision, cel mai mare magazin din România (900 de metri pătrați), LCWaikiki (1.300 de metri pătrați) și Pepco (450 de metri pătrați), ajungând astfel la un grad de ocupare de 100%.

Cu dezvoltările și rezultatele obținute în ultimii doi ani, traficul a crescut cu 15%, atingând aproape 5 milioane de vizitatori anual.

 

Printre principalii chiriași ai Colosseum Retail Park se află Sport Vision, LCWaikiki, Pepco, Altex, Carrefour, precum și branduri importante de home & deco, respectiv DIY, Jysk și Leroy Merlin. Pentru petrecerea timpului liber, Colosseum Retail Park găzduiește Arena Basme cu cai, club de echitație, club de karate, precum și locul de joacă în aer liber Summer Park Colosseum.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii