FacebookTwitterLinkedIn

Portofoliul variat, administrat de echipa Colliers International, include clădiri de birouri și proiecte industriale aflate în țară și în București. Integrarea Vox Technology Park, al 12-lea proiect de birouri pentru Colliers, reprezintă consolidarea segmentului de birouri din portofoliu nu doar prin extinderea lui către un important pol emergent regional, ci și prin valoarea adăugată a unui proiect imobiliar modern și performant. De asemenea, creșterea la nivel regional evidențiază un apetit crescut al proprietarilor din afara Capitalei pentru serviciile de property management și, implicit, maturizarea acestei piețe”, a declarat Ștefania Baldovinescu, Senior Partner și Director al departamentului Real Estate Management Services în cadrul Colliers International.

Vox Technology Park a fost livrată recent pe piață în urma unei investiții de aproximativ 30 de milioane de euro. Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.600 de metri pătrați, dispuși într-un proiect cu două corpuri cu șapte și respectiv zece etaje, iar un etaj are o suprafață de până la 3.500 de metri pătrați. Proiectul dispune de 280 de locuri de parcare, care includ și mai multe stații pentru încărcarea mașinilor electrice și spații pentru biciclete. Adițional, în imediata apropiere a proiectului va fi construită în acest an și o parcare supraterană cu 400 de locuri. După finalizarea acesteia, raportul dintre suprafața închiriabilă și locurile de parcare disponibile va fi de un loc de parcare la fiecare 39 de metri pătrați închiriabili.

Clădirea dispune de identificarea biometrică printr-o aplicație care va genera o cheie de acces de tip QR code în urma recunoașterii faciale sau a amprentei / autentificării biometrice, dar și spații și dușuri pentru bicicliști, food court și sală de fitness, spații comerciale și de servicii. Vox Technology Park este primul proiect imobiliar din Timișoara care obține certificarea internațională pentru clădiri sustenabile BREEAM Interim cu calificativul Excellent, cu un punctaj de 85,59%, acesta fiind cel mai mare punctaj acordat vreodată în România unui proiect imobiliar, indiferent de segmentul imobiliar.

Werk Property Group este activ de mai mulți ani pe segmentul rezidențial. Omul de afaceri Virgil Tornoreanu deține și compania producătoare de software Vox FileMaker Solutions, care realizează programe și aplicații pentru companii internaționale și diferite instituții publice și bancare din vestul Europei, fiind și resellerul și service-ul autorizat Apple Vox Store în România.

Echipa de Real Estate Management Services a Colliers International va oferi servicii complete de property management, de la managementul relației cu chiriașii, la supervizare operațională, servicii financiare și raportare către proprietar.

Portofoliul administrat de Colliers International mai include, pe lângă Vox Technology Park, proiectele de birouri The Landmark, The Bridge – faza I, Phoenix Tower și Construdava, Art Business Center (Ponderas Academic Hospital), Hermes Business Campus, Green Court, Ethos House, Polonă 68, Allianz Office Building Brașov și Ștefan cel Mare Building, precum și trei parcuri industriale în Timișoara, Brașov și Arad.