Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Colliers International, companie publică independentă

  Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI), (TSX:CIG) si FirstService Corporation (Nasdaq:FSV) si (TSX:FSV) au finalizat procesul de separare în două entități publice independente, listate la bursa.  
Print

Colliers International Group Inc. (Nasdaq:CIGI), (TSX:CIG) și FirstService Corporation (Nasdaq:FSV) și (TSX:FSV) au finalizat procesul de separare în două entități publice independente, listate la bursă – Colliers International Group Inc. (“Colliers”) și FirstService Corporation (“FirstService”). Acțiunile Colliers sunt tranzacționate la bursa NASDAQ (“NASDAQ”) sub simbolul CIGI și la Bursa din Toronto “TSX”), sub simbolul CIG, din data de 2 iunie 2015. Tranzacția poziționează Colliers drept una dintre companiile de top de real estate din întreaga lume.

”Colliers a avut o evoluție impresionantă ca parte a companiei FirstService; veniturile sale au crescut de la aproximativ 200 milioane de dolari în 2004 la 1,6 miliarde de dolari în 2014”, spune Jay Hennick, președinte executiv și cel mai mare acționar Colliers.

S-ar putea să vă intereseze: Motivele pentru care o companie imobiliară britanică cu anvergură istorică își consolidează identitatea pe piața românească

Potrivit reprezentanților companiei, aceastăƒtranzacție crează contextul potrivit astfel încât Colliers să aibă acces la o gamă mai largă de oportunități de creștere, inclusiv achiziții, și diversificarea liniei de servicii oferite, toate acestea în vederea îmbunătățirii serviciilor oferite clienților și pentru a aduce valoare acționarilor.

”Misiunea noastră a fost să poziționăm Colliers că acea companie care poate răspunde cel mai bine nevoilor clienților de real estate din prezent”, a declarat Doug Frye, Președinte Global și CEO Colliers.

”Având în vedere nivelul ridicat de lichiditate și linia de credit recentă în valoare de 525 milioane de dolari, cu o maturitate de cinci ani, Colliers are mijloacele necesare pentru a asigura investiții continue în strategia de creștere, axată pe creștere internă, recrutarea unor profesioniști de top în domeniu și chiar achiziții prudente, așa cum am făcut și în trecut”, a declarat John Friedrichsen, CFO Colliers.

Pe 21 aprilie, 2015, acționarii FirstService au votat în majoritate în favoarea tranzacției, iar pe 28 mai 2015, Curtea Supremă de Justiție din Ontario a aprobat tranzacția.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii