Cautare
, Contributor

Modă |
|

Colierul purtat de Kate Hudson în ,,How To Lose a Guy in Ten Days”, expus la Victoria & Albert Museum din Londra

HOW_TO_LOSE_A_GUY_IN_10_DAYS_-_KATE_HUDSON_-_MOVIE_STILL.jpg
Una dintre vedetele spectaculoasei expoziții ,,Hollywood Costumes” de la muzeul ,,Victoria & Albert” din Londra este celebrul colier Harry Winston cu diamant galben - ,,Isadora” - care a avut un rol principal într-una dintre comediile celebre ale anilor 2000.

„Vorbeşte-mi, Harry Winston, spune-mi totul…“, cântă Marilyn Monroe în „Domnii preferă blondele“ (1953). Deşi acela a fost cu siguranță fost un moment de turnură pentru „actorul“ Harry Winston la Hollywood, partiturile acestuia în Cetatea Filmului începuseră să fie tot mai consistente cu 20 de ani înainte. 

De-a lungul vremii, Harry Winston a avut mai multe roluri de Hollywood decât orice altă casă de bijuterii, dintr-un motiv care ține și de viziunea creatorului mărcii: Winston a fost primul bijutier care a decis să împrumute diamante unei actriţe pentru ceremonia de decernare a Premiilor Oscar, cea dintâi fericită fiind Jennifer Jones, în 1944.  Astfel s-a născut conceptul de „Bijutier al starurilor“, pe care cei de la Harry Winston îl exploatează cu succes și în prezent.

La expoziţia ,,Hollywood Costumes” de la V&A poate fi admirată pe viu „Isadora“(foto stânga centru), numele de cod al unui superb colier cu diamant galben purtat de Kate Hudson în comedia „How to Lose a Guy in Ten Days“. „Am avut două criterii după care am ales acest minunat colier dintr-o serie întreagă de bijuterii Harry Winston“, povestește Karen Patch, designerul de costume al filmului. „Are o lucrătură care seamănă cu o ghirlandă, iar diamantele sunt tăiate în unghi, pentru a pune și mai bine în valoare piesa centrală, diamantul galben“.

Clic aici pentru a citi un reportaj exclusiv de la expoziția ,,Hollywood Costumes” de la Victoria & Albert Museum.

Clic aici pentru a citi povestea costumelor purtate de către legendara Marilyn Monroe.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii