Cautare
, Contributor

Modă |
|

Colecție-capsulă Karl Lagerfeld x Kaia Gerber

După ce Karl Lagerfeld a ales-o pe Kaia Gerber – fiica celebrului model Cindy Crawford – să fie imaginea colecției sale pentru sezonul primăvară-vară 2018 sub semnătura Casei Chanel, acesta o cooptează din nou pe Kaia pentru conceperea unei colecții-capsulă denumite „Karl Lagerfeld x Kaia”.
karl-lagerfeld-kaia-gerber-22

Lansată pe 30 august, linia prezintă jachete biker, hanorace cu logo imprimat, rochii-sacou sau piese din neopren, completate de accesorii precum sneakers, pălării, șosete peste genunchi, rucsacuri sau poșete din catifea.

Colecția este marcată de melanjul esteticii pariziene, ce dă contur colecțiilor lui Karl, cu influențele natale ale modelului format în cultura vestică a Statelor Unite.

Campania a fost fotografiată de însuși Karl în studioul său din Saint-Germain-des-Prés, Paris, iar lookbook-ul s-a realizat în Los Angeles, într-un cadru ce surprinde perfect mesajul liniei – tinerețe, independență și atitudine. 

Capsula este cea mai mare colaborare de până acum a companiei ce poartă numele emblematicului designer și este disponibilă pe platforma karl.com, precum și la parteneri selectați.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii