FacebookTwitterLinkedIn

Ralph Lauren s-a dedicat producerii ceasurilor din 2008, colecțiile Stirrup, Automotive, Safari și 867 marcând prezența în domeniul orologeriei a celebrului producător american.

Colecția RL888 a fost prezentată pentru prima dată în 2016, fiind gândită exclusiv pentru femei. Piesele includ curele reversibile din piele de crocodil, satin sau grosgrain, iar designul ceasurilor de 32 respectiv 38 mm este completat de o carcasă rotundă, nelipsită din stilul Ralph Lauren, uneori încrustrată cu diamante. Cifrele romane și arabe de culoare neagră îmbracă cadranul alb, în timp ce semnătura Ralph Lauren accesorizează subtil modelul.

Primul ceas de anul acesta încorporează în construcția sa 153 de diamante pentru modelul de 38 de mm și 99 pentru cel de 32 de mm, cadranul alb fiind finisat prin lăcuire și completat de cureaua neagră din piele de crocodil. De asemenea, brandul declară că această bijuterie dorește să invoce spiritul iernii și a zăpezii.

Colecția este completată de ceasul din aur roz de 38 de mm. La fabricarea acestuia s-au folosit 61 de diamante pentru decorarea ramei cadranului, păstrându-se ecranul alb lăcuit și cureaua din piele de crocodil, la care s-a adăugat catarama din aur roz.

Piesa care încununează noul design propus de compania americană este ceasul din oțel inoxidabil, de 32 și 38 de mm, acoperit de această dată de un cadran negru, punându-l în contrast cu detaliile și cifrele de culoare albă, o noutate pentru produsele Ralph Lauren. Asemeni celorlalte modele, ceasul de inspirație elvețiană este angrenat de un mecanism quartz și decorat în Côtes de Genève.

Sursa: forbes.com