Cautare
, Staff

Modă |
|

Colecția de toamnă – iarnă 2017 Bottega Veneta onorează femeia

Colecția de toamnă-iarnă 2017 Botegga Veneta croiește în piesele vestimentare semnate de Tomas Maier linii precise, conturând silueta și celebrând femeia puternică.
Bottega-Veneta-FW17-Collection-Look-1-1200x1657

Criticii au descris colecția de toamnă – iarnă 2017 Bottega Veneta ca fiind inspirată din moda anilor ’40, tocmai din garderoba marilor starlete precum Marlene Dietrich, Katherine Hepburn și Greta Garbo. Însă, designerul Tomas Maier a insistat să explice că aceste piese se referă la punerea în valoare a siluetei feminine și a unor umeri proeminenți: „Este ca și cum modelul ar fi desenat, iar spectatorul ar putea să vadă linia siluetei creionate pe foaia de hârtie.”

Noul model de siluetă, pus în evidență de designerul german, reprezintă un omagiu adus femeilor puternice, ajutându-se de croieli cu talie înaltă, jachete sau pantaloni cu tăietură precisă, la care a adăugat umeri bufanți asortați la pantaloni de inspirație ecvestră. Colecția a fost compusă din jachete încinse în talie cu o curea, asortate fie la perechi de pantaloni tăiați, fie la fuste creion, costume cu fuste sau pantaloni în culori monocromatice și cape din cașmir cu forme rotunde și culori tomnatice. Subtonurile pe care au fost construite piesele vestimentare s-au inspirat din stilurile rock ‘n’ roll și punk.

Colecția a fost finisată de semnătura lui Tomas Maier, fiind recunoscut pentru stilul său simplu, dar nu simplist și oferind o notă distinctivă în lumea modei actuale.

Sursa: Forbes.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii