Cautare




, Editor Coordonator

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Modă |
|

Colecția COS Toamnă – Iarnă 2017

Noua colecție COS explorează două tendințe cheie în acest sezon: noi proporții și tăieturi fine inspirate de linii arhitecturale, experimentarea drapajelor geometrice și texturile bogate, oferind o nouă viziune asupra pieselor clasice.
COS_AW17_Womens_Look_15

Chiar dacă influența croielii clasice este evidentă în această colecție, piesele colecției dedicate femeilor sunt reimaginate într-un stil modern: un costum de lână în nuanțe burgundy prezintă pantaloni voluminoși inspirați din moda masculină ce se drapează când ating pământul, un top de lână cu fermoare este asortat cu o cămașă din mătase crem și o vestă deconstruită lungă, fără mâneci, prezentând un look relaxat, din materiale nestructurate.

Inspirându-se din linii arhitecturale și referințe industriale, colecția experimentează cu proporțiile siluetelor și detalii, prezentând revere, manșete, tăieturi și încrețituri exagerate. Formele îndrăznețe sunt completate de materiale tehnice și inovative, inspirate din artă și design experimental. Țesăturile sunt curate și compacte, în același timp fiind drapate în moduri interesante. Accesoriile sunt inventive și futuriste: pantofi cu formă pătrățoasă, cu șiret, de culoarea roșu închis, cu tocuri geometrice ocupă un loc ales în colecție asortați cu o geantă de umăr din piele structurată și o curea cu cataramă uriașă, în aceeași culoare roșu distinctiv.

Colecția pentru Bărbați pune accentul pe reinventarea modelelor clasice continuă și în moda masculină, într-o abordare fresh și casual. Unui palton de lână gri melanj îi este data o notă effortless prin umerii rotunjiți, o cămașă relaxată din bumbac bej este se asortată cu o pereche de pantaloni de lână lejeri, dezvăluind o siluetă modernă reinventată, care accentuează talia și umerii.

Tema urbană este exemplificată printr-o cămașă jachetă supradimensionată în culoarea verde închis alături de o pereche de pantaloni tăiați larg, cu turul ușor lăsat, în aceeași nuanță. O parka lungă și practică scoate în evidență noile materiale și semnificația formelor îndrăznețe din aceste colecții.

La baza accesoriilor pentru bărbați stau formele geometrice – pantofi cu șiret, cu o formă pătrățoasă, din piele lăcuită
neagră și o geantă tote din piele structurată ce reprezintă accesorii pentru outwear.

Legătura cu arhitectura se observă într-o paletă industrială de culori: albastru metalizat, gri cărbune, verde închis midnight și crem. Tonurile sunt evidențiate de prezența puternică a roșului, inspirată din designul unei clădiri de pompieri din Tirol unde studioul de arhitectură italiană Pedevilla a ales să folosească beton pigmentat in roșu. Outfiturile sunt realizate folosind contrastul dintre culori umbre întunecate ce crează contururi nedefinite.

Noua colecție COS este disponibilă în COS Calea Victoriei și COS Băneasa Shopping City.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii