Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Bani și Investiţii |
|

Cofondatorul Reddit pune bazele unui fond de investiții de 150 de milioane de dolari

Cofondatorul Reddit, Alexis Ohanian, pune bazele unui fond de investiții de 150 de milioane de dolari. Este primul proiect al antreprenorului de când a renunțat la funcția sa din cadrul Reddit, la începutul acestui an.      
 aboneaza-te
Reddit

Fondul de investiții se numește 776, care, potrivit site-ului său, este o referință la anul 776 î.e.n., primul an în care au avut loc olimpiadele.

„Prima competiție a fost o cursă de 192 de metri; a fost câștigată de un bucătar dintr-un sat din apropiere. Ne întoarcem la prima linie de pornire”, scrie pe site-ul său.

Ohanian este căsătorit cu tenismana Serena Williams, iar cei doi au o fiică pe nume Alexis Olympia. Serena Williams este și ea un investitor activ, fiind și primul sportiv care a ajuns vreodată în topul “Cele mai bogate femei din lume” realizat de Forbes. A investit în peste 50 de startup-uri în ultimii șase ani prin firma ei de investiții Serena Ventures, care are un portofoliu în valoare de cel puțin 10 milioane de dolari.

Momentan nu există alte date disponibile despre fond.

După ce și-a dat demisia din consiliul de administrație al Reddit, Ohanian a părăsit și Initialized Capital, firma de investiții pe care a cofondat-o în 2011. Ohanian a cerut ca un candidat de culoare să îl înlocuiască în consiliul de administrație al Reddit, decizie luată în urma protestelor Black Lives Matter.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii