FacebookTwitterLinkedIn

Din totalul cifrei de afaceri, jumătate provine din vânzările înregistrate de locațiile administrate în regim de franciză. Coffe 2 Go a deschis până în prezent 30 de unități în marile orașe din România.

Anul trecut, Coffee 2 Go a investitit peste 100.000 euro în utilarea tuturor locațiilor cu mașini de cafea LaSpaziale 

“Ne dorim să convingem consumatorii că și România poate oferi cafea de origine de calitate, la un preț românesc. Costul suplimentar la o cafea de origine va fi la noi de doar 1 leu, eficiența de cost venind din folosirea de produse românești cel puțin la fel de bune ca cele de import, dar la prețuri mai accesibile. De când am deschis primul coffee spot, focusul nostru a fost pe preț, fără să facem rabat de la calitate. Astăzi ne lăudăm cu produse de calitate superioară, fiind recunoscuți spre exemplu pentru calitatea de neegalat, conform studiilor noastre in rândul consumatorilor, a frappe-ului nostru”, a declarat Vlad Timaru, fondator Coffee 2 Go.

Grupul Coffee 2 Go a fost înființat în 2013 și a deschis până acum 30 coffee spot-uri în regim propriu sau franciză, cu un design în formă de pahar de cafea sau amenajate ca un mini coffee shop. Cifra de afaceri a grupului Coffee 2 Go a crescut de la înființare de 2 sau 3 ori de la an la an, iar în 2016 a fost inaugurat primul STAY by Coffee 2 Go, într-o locație de aproximativ 400 de metri pătrați.