FacebookTwitterLinkedIn

Consilul Academic al CODECS, care va apropia mediul de business şi cel universitar,  este format din Victor Mocanu, Decanul Facultăţii de Geologie şi Geofizică,  Mihai Daniel Roman, Vicepreşedintele Senatului Academiei de Studii Economice, Marilen Pirtea, Rectorul Universităţii de Vest Timişoara, Ioan Alin Nistor, Decan Facultatea de Business, Babeş-Bolyiai Cluj Napoca,  Sebastian Dumitru Popescu, Decan Facultatea de Fizică, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, Iaşi, Gehrig Schultz, CEO-ul Prospecţiuni, şi Ionel Marchiş, membru din partea acţionariatului companiei. Rolul său va fi de a  furniza o platformă educaţionala adecvată pentru cei care doresc să exceleze în management şi să dobândească anumite competenţe specifice.

Membrii Consiliului Academic au în comun, pe lângă reputaţia universitară, “o experienţă de management foarte relevantă, prin poziţiile pe care le ocupă”, a declarat Marilen Pirtea, membru în Consiliul Academic al CODECS. “Consiliul Academic va propune CODECS politici educaţionale adaptate la cerintele pieţei, pentru a acoperi o zonă profesională, dincolo de ceea ce universităţile oferă”, a adăugat Pirtea.

CODECS a fost fondată în 1993, din dorinţa de a oferi o pregătire managerială a adulţilor printr-o metodă modernă şi eficientă – educaţia la distanţă, preluată de la una dintre cele mai mari universităţi din lume renumită pentru cursurile în sistemul educaţiei la distanţă – The Open University din Marea Britanie. CODECS este furnizorul programului de MBA oferit de universitatea britanică, iar condiţia contractului de licenţă o reprezintă respectarea strictă a standardelor de calitate impuse de Open University.