
„În ultimii ani criza şi-a făcut simţită prezenţa şi pe segmentul centrelor de spa high end, domeniu puternic influenţat de mediul de afaceri local care obişnuia să furnizeze în continuu clienţi. De aceea, consider că repoziţionarea pe segmentul de sănătate reprezintă o reală oportunitate pentru piaţă, oamenii devenind mult mai interesaţi de acest aspect, decât de cel de răsfăţ”, a explicat Liliana Paraipan, director general Eden Spa.
Noul concept propus de Eden Spa se va axa pe spa medical & wellness, o zonă mai puţin exploatată în România, care presupune tratamente personalizate de detoxifiere, programe de reducere a durerilor cronice, programe de eliminare a efectelor stresului, programe anti-aging precum şi terapii de reducere a tulburărilor de somn. Hotelul spa din Neptun se va deschide sub această nouă formulă pe 1 mai.
Infiinţat în 2005 ca primul centru spa de zi din Bucureşti, Eden Spa numara 3 locatii operationale în capitală şi alte 2 în fază de construcţie, în Sighişoara şi Timişoara. De asemenea, pe parcursul celor 7 ani de activitate, Eden Spa a dezvoltat centrul spa din cadrul Hilton Sibiu precum si Orhideea Health&Spa din Bucureşti.
Formula de operare agreată de reprezentanţii Eden Spa pentru dezvoltarea de noi centre presupune ca investiţia aparţine hotelului, iar managementul, know how-ul şi implementarea sunt realizate de Eden Spa.
Cocor Spa este situat în staţiunea Neptun-Olimp în cadrul hotelului cu acelaşi nume şi se întinde pe o suprafata de 3.000 de metri patraţi. A fost lansat în 2009, cu o investitie initiala de aproximativ 6 milioane euro. Targetul spa-ului este format din persoane cu vârste între 25 şi 60 de ani, studii superioare, venituri medii şi peste medii în căutare de servicii de sănătate, wellness şi relaxare.