Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cocktail Holidays: Rezervările Early Booking au înregistrat o creștere de 15% față de anul trecut

Numărul românilor care au rezervat pachete turistice în perioada de Early Booking, ianuarie – aprilie 2016, a crescut cu 15% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
 aboneaza-te
grecia, zakynthos

Zakynthos ocupă primul loc în preferințele românilor, prețul mediu al pachetelor turistice fiind de 585 de euro. De asemenea, la mare căutare au fost și Tenerife, Corfu, Santorini, Creta (Chania și Heraklion), Rodos, Palma de Mallorca, Antalya și Bodrum.

„Tarifele cele mai bune pe care le oferim turiștilor sunt disponibile în perioada de Early Booking, de aceea am recomandat întotdeauna ca rezervările să se facă în acest timp. Remarcăm faptul că românii au înțeles acest lucru și tot mai mulți își rezervă vacanță cu câteva luni înainte de plecare, trendul fiind unul ascendent. Suntem convinși că în 2017 vom avea un număr și mai mare de turiști care își vor cumpăra vacanța în Early Booking, nu doar pentru a beneficia de cele mai bune tarife disponibile, dar și pentru a avea acces exact la unitățile de cazare pe care și le doresc”, a declarat Dan Goicea, director general adjunct Cocktail Holidays.

Cocktail Holidays a înregistrat o creștere de 12% pentru circuite în primul trimestru din 2016

În ceea ce privește  destinațiile proaspăt lansate pentru acest sezon estival, Lefkada, Parga și Sivota, acestea aveau contractate, până la 1 mai, aproape jumătate dintre locurile disponibile.

„Este primul an în care avem în ofertă aceste destinații și deja s-au vândut 45% dintre locurile disponibile pe charterele noastre. Tot destinații noi pe charterele acestei veri sunt Algarve și Split. Ambele sunt în topul preferințelor turiștilor noștri, mai ales că pachetele cu avionul pornesc de la 589 de euro pentru Portugalia și 566 de euro pentru Croația, tarife cu toate taxele incluse”, a adăugat Dan Goicea.

Cocktail Holidays, cifră de afaceri de peste 15 milioane de euro în 2015

În perioada de Early Booking, valoarea medie a pachetului vândut a fost de 650 de euro, iar cel mai scump contractat a fost de 11.000 de euro, fiind vorba de un sejur pentru patru persoane în Mykonos, în plin sezon estival.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii