Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Afaceri |
|

Coca-Cola unește diviziile din Europa de Vest, Centrală și de Est

Conform noului plan strategic al companiei de a accelera business-ul post-pandemie, Coca-Cola a decis să unească într-o singură divizie toate unitățile din Europa de Vest și Europa Centrală și de Est.
Minsk,,Belarus.,Oct,2019.,Man,With,Trolley,Full,Off,Bottles

Noua divizie funcționează din data de 2 aprilie și se află sub conducerea lui Nikos Koumettis, informează European Supermarket Magazine.

În acest moment, organigrama arată în felul următor: Barbara Körner va fi directorul general al Coca-Cola Germania alături de Bjorn Jensen, directorul general al Coca-Cola Germania, Danemarca și Finlanda. Körner va ocupa, de asemenea, și funcția de engagement director pentru Coca-Cola Europe.

Fostul director pentru afaceri publice, comunicare și sustenabilitate (PACS) pentru regiunea Europei Centrale și de Est, Patrick Kammerer, este acum director de comunicare strategică pentru Coca-Cola Europe. În noua poziție creată, Kammerer va fi responsabil pentru strategia de comunicare la nivel european.

Noua divizie acoperă peste 40 de state, de la Marea Britanie până în Rusia.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii