FacebookTwitterLinkedIn

Traian Nechifor este, în prezent, National Field Sales Manager Coca-Cola HBC România, are o experienţă de peste 18 ani în cadrul companiei şi este din 2011 membru al echipei extinse de senior management  a acesteia.

Printre proiectele în care s-a implicat se numără şi „Route to Market”, o etapă a programului de eficientizare a activităților pe care Coca-Cola Hellenic le derulează și care asigură alinierea operațiunilor din România la viziunea strategică a Grupului Coca-Cola Hellenic și adaptarea structurii organizaționale la realitățile pieței. Scopul proiectulul este de a amplifica valoarea capacităților comerciale şi de a pune clientul în centrul activităților companiei.

„Această promovare este o nouă provocare pentru mine şi, totodată, o oportunitate de a mă adapta la o cultură nouă şi de a câştiga experienţă în afara ţării. După 18 ani petrecuți în echipa din România sunt entuziasmat de această schimbare și sunt sigur că experiența dobândită în tot acest timp mă va ajuta să implementez noi proiecte care vor dezvolta operaţiunile noastre pe piața din Republica Moldova,” afirmă Traian Nechifor.

Pe de altă parte, Stephane Batoux, General Manager Coca-Cola HBC România şi Republica Moldova, a spus că „recunoaşterea eforturilor angajaţilor şi oferirea de oportunităţi de dezvoltare sunt parte din strategia Coca-Cola HBC România. De aceea, în toate procesele noastre de evaluare interne analizăm nu doar performanţa colegilor, dar şi oportunităţile de dezvoltare pe care aceştia le pot accesa, iar promovarea lui Traian în poziţia de Country Manager în Republica Moldova nu face decât să confirme acest lucru”.

Coca-Cola Hellenic este al doilea îmbuteliator ca mărime al companiei Coca-Cola din punct de vedere al volumului, având vânzări de peste 2 miliarde de unități. Compania are operațiuni în 28 de țări, servind o populație de peste 560 milioane de oameni. În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) și partenerul său Coca-Cola Hellenic (CCH România, care îmbuteliază și distribuie produsele Coca-Cola sub licența The Coca-Cola Company în România).