Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Coca-Cola HBC România și Total Soft rămân în Global City

Global_City_Business_Park.JPG
Proprietarii Global City Business Park din Pipera țintesc un grad de ocupare de 60% până la sfârșitul acestui an și de 90% în următorii doi ani.

Situat în zona de nord a Bucureştiului, Global City Business Park are o suprafaţă construită de 56.000 de metri pătrați şi un total de spaţii de închiriat de clasă A de 51.000 de metri pătrați, distribuit în două clădiri cu un regim de înălţime de P+10. În plus, proiectul dispune de o suprafaţă de 28.000 mp construiţi subteran, unde se regăsesc 844 de locuri de parcare, ce le suplimentează pe cele existente la exterior. Proiectul a fost demarat in octombrie 2007 şi a fost finalizat în totalitate în februarie 2010.

“De la începutul anului şi până în acest moment, am reînnoit două dintre cele mai importante contracte ce se apropiau de termenul de expirare. Astfel,  Coca-Cola HBC România, ce ocupă o suprafaţă de 5.400 de metri pătrați în cadrul proiectului şi Total Soft – 3.500 demetri pătrați – şi-au dorit să rămână chiriaşii Global City Business Park“, a declarat Ivana Bozjak, Partener şi Head of Real Estate în cadrul Global Finance, adăugând că, la începutul acestui an, proiectul era închiriat în proporţie de 45%, pentru ca în acest moment rata de ocupare să fie  de 50%.

Află cu cât a crescut stocul de birouri în 2012

“Până la sfârşitul anului în curs mizăm pe încheierea de noi contracte care să asigure ocuparea spaţiului de închiriat până la 60%. În plus, în următorii doi ani mizăm ca rata de ocupare a Global City Business Park să fie de aproximativ 90%“, a mai spus Ivana Bozjak.

Aceasta a adăugat, de asemenea, că în acest moment Global City Business Park are 26 de chiriaşi, iar cea mai mare parte a suprafeţei închiriate este ocupată de companii precum Coca-Cola HBC România, Total Soft, Call Point, Euroins, Ford, Cycle, ICAP, Global Finance, Daewoo şi Monsanto. Pe lângă aceste companii, parterul celor două clădiri este ocupat de mai mulţi retaileri sau furnizori de servicii de catering.

Află cine este administratorul jufdiciar al Swan Office & Technology Park, clădire office situată vizavi de Global City și care a intrat în isolvență

“Spaţiul destinat retailului, ce ajunge la 4.000 demetri pătrați, găzduieşte un restaurant self service, un business lounge, un coffee shop, un salon de înfrumuseţare, o farmacie, 2 ATM-uri şi un magazin Inmedio“, a mai spus Ivana Bozjak.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii