Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Bunuri de consum |
|

Coca-Cola HBC raportează venituri peste estimări, în T3

Relaxarea măsurilor din perioada sezonului cald a condus la o creștere a cererii de băuturi răcoritoare în restaurante, cinematografe și alte locuri publice.
shutterstock_523134799

Drept rezultat, unul dintre cei mai apreciați producători din industria băuturilor răcoritoare a raportat câștiguri trimestriale peste estimările realizate inițial, mai mult, reprezentanții companiei se așteaptă să înregistreze și profit în acest an dificil, transmite Reuters.

„Creșterea vânzărilor, combinată cu programele noastre de reducere a costurilor, ar trebui să ne ajute să înregistrăm profit, chiar dacă, cu toții am traversat o perioadă destul de dificilă”, a apreciat directorul general Coca-Cola HBC, Zoran Bogdanovic.

Potrivit acestuia, compania, care îmbuteliază și vinde băuturi Coca-Cola Co în 28 de țări, majoritatea din Europa și Asia, a înregistrat un venit net din vânzări în cele trei luni care s-au încheiat la 25 septembrie în valoare de 1,83 miliarde de euro, în timp ce analiștii estimaseră suma de 1,79 miliarde de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii