Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Coca-Cola a investit 22 de mil. euro într-o linie de îmbuteliere Cappy, la Ploiești

Linie_Cappy_Pulpy.jpg
Coca-Cola a inaugurat o nouă linie de îmbuteliere pentru Cappy Pulpy, în cadrul fabricii de la Ploiești, după investiții de 22 de milioane euro.

,,Ca şi în alte țări, aici au existat, în ultimii ani, provocări legate de creștere. Dar noi, la      Coca-Cola, credem în investiția în perioade dificile, în dezvoltarea pe termen lung și în contribuția pozitivă la creșterea şi revitalizarea economiei”, a declarat Muhtar Kent, președinte și CEO al The Coca-Cola Company.

Capacitatea liniei de producție este de până la 36.000 de sticle pe oră.

Sistemul Coca-Cola a investit pentru prima dată în România în 1991, iar astăzi are peste 1.800 de angajați în toată țara, cu aproximativ 9 locuri de muncă generate indirect în restul economiei de fiecare loc de muncă la Coca-Cola. În România, Coca-Cola HBC România îmbuteliază produsele din portofoliul Coca-Cola în trei fabrici și le distribuie celor peste 64.000 de clienți din întreaga țară, printr-o rețea de 20 de depozite și centre de distribuție.

,,Fabrica de îmbuteliere din Ploiești, cea mai mare din sud-estul Europei, este pentru         Coca-Cola HBC un adevărat centru al investițiilor în inovații tehnologice. În urmă cu 4 ani, am inaugurat aici alte două inovații importante – mega-depozitul automatizat High-Bay și Centrala de cogenerare – cu o valoare totală a investiției de 45 de milioane de euro. Anul acesta aducem din nou în România o investiție majoră, de peste 22 de milioane de euro”, a declarat Dimitris Lois, CEO al Coca-Cola HBC AG.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii