FacebookTwitterLinkedIn

,,Ca şi în alte țări, aici au existat, în ultimii ani, provocări legate de creștere. Dar noi, la      Coca-Cola, credem în investiția în perioade dificile, în dezvoltarea pe termen lung și în contribuția pozitivă la creșterea şi revitalizarea economiei”, a declarat Muhtar Kent, președinte și CEO al The Coca-Cola Company.

Capacitatea liniei de producție este de până la 36.000 de sticle pe oră.

Sistemul Coca-Cola a investit pentru prima dată în România în 1991, iar astăzi are peste 1.800 de angajați în toată țara, cu aproximativ 9 locuri de muncă generate indirect în restul economiei de fiecare loc de muncă la Coca-Cola. În România, Coca-Cola HBC România îmbuteliază produsele din portofoliul Coca-Cola în trei fabrici și le distribuie celor peste 64.000 de clienți din întreaga țară, printr-o rețea de 20 de depozite și centre de distribuție.

,,Fabrica de îmbuteliere din Ploiești, cea mai mare din sud-estul Europei, este pentru         Coca-Cola HBC un adevărat centru al investițiilor în inovații tehnologice. În urmă cu 4 ani, am inaugurat aici alte două inovații importante – mega-depozitul automatizat High-Bay și Centrala de cogenerare – cu o valoare totală a investiției de 45 de milioane de euro. Anul acesta aducem din nou în România o investiție majoră, de peste 22 de milioane de euro”, a declarat Dimitris Lois, CEO al Coca-Cola HBC AG.