Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Uncategorized |
|

Coaliția pentru Dezvoltarea României sprijină victimele tragediei din clubul Colectiv

După evenimentul tragic din Clubul Colectiv, membrii Coaliției au considerat că prioritatea absolută este implicarea efectivă în ajutorarea victimelor.
colectiv

Membrii Coaliției pentru Dezvoltarea României își exprimă disponibilitatea și angajamentul de a rămâne un partener de încredere pentru toate părțile interesate de bunul mers al țării, reprezentând o comunitate relevantă a mediului de afaceri din România, pregătită ca și până acum să contribuie la găsirea celor mai bune soluții pentru modernizarea substanțială și pe termen lung a țării, pe baza valorilor comune la care am aderat.

  • Despre Coaliţia pentru Dezvoltarea României

Coaliţia este o iniţiativă privată, apolitică, construită pe baza unui acord de colaborare prin participarea colectivă a  membrilor săi, care contribuie voluntar cu resurse și expertiză pentru formularea de politici publice cu impact asupra mediului de afaceri. Scopul Coaliţiei este de a crea un sistem de referință realist și coerent pentru Guvern și alte instituţii publice, pe teme economice și de bună guvernanță în România.

  • Coordonarea Coaliţiei

Coordonarea Coaliţiei este asigurată de un Consiliu Director format din Președinţii și Vice-președinții Asociației Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camerei Americane de Comerț în România, (AmCham), Consiliul Investitorilor Străini (FIC) și Romanian Business Leaders (RBL).

Coaliția pentru Dezvoltarea României este o platformă consultativă bazată pe obiective privind dezvoltarea economică pe termen lung, ce reunește 25 de organizații de afaceri din România. Din poziția de partener strategic reprezentativ pentru mediul de afaceri românesc, menționăm că membrii Coaliției au fost în ultimii doi ani într-un dialog continuu cu Guvernul României, printr-o participare activă în grupurile consultative de lucru ce vizează principalele arii economice legate de fiscalitate, IT, infrastructură, energie, sănătate, educație etc. De asemenea, Coaliția a fost în contact cu comisiile parlamentare, principalele partide politice, Președinția și organisme internaționale precum Banca Mondială.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii