Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Social media |
|

Co-fondatorul LinkedIn acceptă provocarea. Va dona până la 5 mil. $ dacă Trump își face publice veniturile

Co-fandatorul LinkedIn, Reid Hoffman, a promis că va dona 5 milioane de dolari veteranilor de război dacă Donald Trump va face publică declarația sa de venit până al dezbaterea prezidențială finală, scrie Bloomberg.  
 aboneaza-te
Donald Trump

Reid Hoffman care este președintele LinkedIn a acceptat provocarea lui Pete Kiernan, un veteran de război din infanteria marină a SUA. Provocarea a pornit de pe o platformă de crowdfunding, iar Kiernan a spus că va dona toți banii strânși organizțiilor nonprofit care îi sprijină pe veterani dacă Trump va face publice informațiile până pe 19 octombrie, ziua în care va avea loc dezbaterea finală. 

În condițiile în care se va atinge sau depăși suma de 25.000 de dolari, target-ul pe care și l-a propus Pete Kiernan, președintele LinkedIn va dona de până la cinci ori mai mult, în limita sumei de 5 milioane de dolari.

”Nu există niciun motiv pentru care Trump să-și țină secretă situația financiară, cu excepția folosirii acesteia ca instrument de negociere. Așa cum Trump se ferește să să iși îndeplinească obligațiile pentru poporul american, trebuie să-i arătăm că ne bazăm pe valori precum responsabilitatea și transparența ”, a declarat Hoffman.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii