Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

CNCD a pus „batista pe țambal” și a decis că declarația premierului Viorica Dăncilă în chestiunea „europarlamentarilor autiști” nu constituie discriminare

Colegiul director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) a decis, luni, că premierul Viorica Dăncilă nu a discriminat atunci când i-a comparat pe europarlamentari cu autiştii, votul fiind de 7-1. Singurul vot împotrivă i-a aparținut preşedintelui CNCD, Csaba Asztalos, potrivit unor surse politice citate de Hotnews, conform News.ro.
Viorica-Dancila_(2)1

Colegiul CNCD a decis că declaraţia controversată a premierului „se încadrează în limitele libertăţii de exprimare şi nu constituie discriminare”. Nici lipsa intervenţiei moderatorului emisiunii de la Antena 3, Mihai Gâdea, nu constituie discriminare.

Audierile de la CNCD, pe tema declaraţiilor Vioricăi Dăncilă, care i-a catalogat drept „autişti” pe cei care „dezinformează UE în ciuda faptului că știu adevărul”, s-au desfăşurat, în 20 februarie, în lipsa acesteia şi urmau să fie continuate săptămâna aceasta, marţi, la cererea lui Mihai Gâdea, în emisiunea căruia premierul a făcut acele afirmaţii.

Vezi ce amendă a încasat Digi 24 de la CNA din cauza PAVIANULUI cu MANTIE!

ATENȚIE: NU-ȚI SPĂLA CREIERUL CU RECLAME PROASTE!

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii