Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA va organiza un concurs de licențe radio

CNA va organiza un concurs pentru licențe de radio în unde ultrascurte și unde medii în septembrie 2015, după vacantarea a 31 de frecvențe din diverse motive, potrivit președintelui de ședință al CNA la 12 mai, Valentin Jucan, informează Media Expres.
radio_1.jpg

Lista de localități și frecvențe în unde ultrascurte include Baia Mare – 96,9MHz, Pitești – 90,7MHz, Sibiu – 89MHz, Urziceni – 91,8MHz și Vaslui – 95,2MHz. Frecvențele în unde medii sunt alocate pentru Arad, Bacău, Bistrița, Craiova, Deva, Sfântu-Gheorghe, Târgu-Mureș, Zalău.

CNA va publica lista pe site-ul instituției pentru ca operatorii să își poată concepe planurile de concurs. Data exactă a concursului va fi stabilită probabil la începutul lunii septembrie.

În paralel, membrii CNA au fost informați că instituția a primit în 2014 și 2015 un număr de 12 cereri de licențe pentru radio în banda de unde ultrascurte, printre care șase din partea RFI România în localitățile Brașov, Constanța, Oradea, Ploiești, Sibiu și Timișoara. De asemenea, Radio Familia SRL din Constanța a solicitat o licență pentru un radio cu format generalist, în unde medii, la Constanța.

În acest caz CNA se va adresa ANCOM pentru identificarea de frecvențe disponibile.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii