Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

CNA solicită Grupului de Comunicare Strategică subtitrarea în limbile minorităților a spoturilor privind campania de vaccinare împotriva COVID-19

Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat, joi, transmiterea către Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a unei solicitări privind subtitrarea în limbile minorităţilor naţionale a spoturilor de interes public aferente campaniei de informare privind vaccinarea împotriva COVID-19 în România, informează Agerpres.
CNA

Monica Gubernat, preşedintele CNA: „O să transmitem o solicitare către Grupul de Comunicare Strategică prin care îi rugăm ca aceste mesaje să fie cumva subtitrate în limbile minorităţilor naţionale, plus limbajul mimico-gestual”, conform Agerpres.

Propunerea a fost făcută de membrii CNA Orsolya-Eva Boros, care a pledat pentru subtitrarea în limba maghiară, şi Cristina Pocora, care a spus că este necesară subtitrarea şi în limbile romani şi rusă.

„Aceste mesaje ar trebui să ajungă şi la ei. Eu am văzut cât de greu este să convingi oamenii să se vaccineze”, a spus Orsolya-Eva Boros.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii