Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA și-a ales vicepreședintele în „spatele ușilor închise”

cna-dc.jpg
Viorel Vasile Buda, propus de PNL ca membru al CNA, a fost ales marți, 8 ianuarie, vicepreședintele Consiliului Național al Audiovizualului. Răsvan Popescu va fi în continuare vicepreședinte interimar pânî la 15 ianuarie a.c., notează siteul de știri Media Expres.

Pentru funcția de vicepreședinte al CNA ai mai candidat Cristina Trepcea (a obținut un vot), Valentin Jucan (trei voturi), Lorand Turoș (un vot).

Vicepreședintele Consiliului National al Audiovizualului a fost ales într-o ședință cu ușile închise, ziariștii neavând acces în sala de Consiliu, și votul fiind secret. Conform Media Expres, după aproximativ două ore de discuții, niciunul dintre membri nu a vrut să dea declarații presei în legătură cu detaliile acestei alegeri (numărul de voturi cu care a fost ales sau cine a mai candidat), Monica Gubernat, membru CNA, afirmând că „se pregăteste un comunicat de presă”. Comunicatul nu a mai fost difuzat nici până la această oră.

În aceeași zi a mai avut loc o discuție (de aproximativ trei ore) în care Consiliul a discutat chestiuni organizatorice. Presei nu i s-a comunicat că urmează, la a doua întrunire a membrilor în sala de Consiliu, să se aleagă vicepreședintele CNA, deși reporterii au pus întrebari în legătură cu această informație.

Viorel Vasile Buda a fost numit membru titular în CNA, pentru un mandat de şase ani, de plenul reunit al Parlamentului, la data de 30 octombrie 2012. La audierea în şedinţa comună a Comisiilor de cultură din Parlament, pe 23 octombrie, Viorel Vasile Buda a spus că este pe cale să îşi încheie mandatul de deputat în Comisia de Educaţie, iar înainte a fost inspector şcolar general în judeţul Satu Mare. De asemenea, el a fost director la Grupul Şcolar de Transporturi şi Telecomunicaţii din Satu Mare și a activat două mandate în Comisia de Cultură, Tineret şi Sport a Consiliului Judeţean Satu Mare

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii