Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA și-a ales noul președinte

cna-dc.jpg
Laura Georgescu a fost aleasă vineri, 28 decembrie, prin votul a nouă dintre colegii săi, președinte al Consiliului Național al Audiovizualului. Ea este al șaselea președinte CNA de când s-a înființat instituția, în anul 1992, și prima femeie care a obținut această funcție.

Laura Georgescu a fost singura care a candidat pentru funcția de președinte CNA. Chiar dacă alegerea Consiliului trebuie validată de Parlament, ea poate să înceapă mandatul.

Ședința de vineri s-a desfășurat cu ușile închise, fără ca presa să aibă acces, conform siteului Media Expres. Pentru funcția de vicepreședinte au candidat Lorand Turos și Răsvan Popescu, dar niciunul nu a adunat numărul minim de voturi. Totuși, Răsvan Popescu a fost desemnat vicepreședinte interimar (tot cu nouă voturi), până la următoarele alegeri programate pe 8 ianuarie 2013.

La ședință au fost prezenți zece membri ai CNA din noua structură – Lorand Turos, Valentin Alexandru Jucan, Narcisa Iorga, Răsvan Popescu, Cristina Trepcea, Mihai Mălaimare,Viorel Vasile Buda, Florin Gabrea, Laura Corina Georgescu și Monica Gubernat. Christian Mititelu putea să-și exprime votul prin videoconferință (fiind plecat din țară), dar procedura nu a fost acceptată de membrii CNA.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii