Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a retras licența audiovizuală Mynele TV

CNA a retras la 10 martie licența televiziunii Mynele TV pentru mai multe motive, printre care întreruperea emisiei și modificarea acționariatului fără notificarea autorității de reglementare în audiovizual, informează Media Expres.
Mynele.png

Potrivit unei inspecții a CNA din 9 martie la sediul studioului de emisie al Mynele TV a fost găsită compania Picara Trading, care a închiriat spațiul de la o persoană fizică, Corina Boabeș, proprietara imobilului.

Într-o ședință anterioară, Răzvan Rădulescu, Persoană Fizică Autorizată, a prezentat CNA o adresă prin care spune că a pus la dispoziție echipamente către Happy Music SRL. Corina Boabeș este și acționar la Happy Music.

Investigația CNA a relevat și faptul că Mynele TV făcea uplink la satelit cu compania Telenor din Bulgaria, care s-a mutat în Norvegia, la Oslo în urmă cu doi ani. ANCOM a comunicat către CNA, de asemenea, că nicio societate cu servicii de uplink nu ridică în prezent semnal TV pentru Mynele.

O interogare făcută de CNA la Registrul Comerțului a arătat că s-au efectuat modificări în acționariatul Happy Music, compania trimițând în schimb către CNA un act constitutiv în care cesiunea de părți sociale era neștampilată și care atestă că modificările s-ar fi făcut în februarie 2015, când de fapt ele erau făcute deja la Registrul Comerțului.

Retragerea licenței s-a făcut la propunerea membrului CNA Monica Gubernat și a fost votată în unanimitate de toți membrii CNA prezenți la ședința din 10 martie.

Mynele TV a fost o televiziune legată de numele compozitorului și cântărețului Costi Ioniță și s-a remarcat de-a lungul timpului prin refuzul RCS & RDS de a o include în grila de programe, deși televiziunea a fost inclusă în lista must-carry. În toamna anului 2014, televiziunea a întrerupt contractul cu ARMA pentru măsurarea audiențelor, măsurare folosită la vânzarea de publicitate, dar și la clasarea televiziuinlor în lista must-carry.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii