FacebookTwitterLinkedIn

De asemenea, CNA va discuta prelungiri de licențe audiovizuale, cedarea licenței Better FM din Botoșani și includerea frecvenței Galați ce aparține RCS & RDS în rețeaua PRO FM.

Ordinea de zi:

I. Solicitări prelungiri licențe audiovizuale:

1.. S.C. Radio XXI SRL București pentru postul Vibe FM din Onești;

2.. Universitatea Tibiscus Timișoara pentru postul Radio Campus Timișoara, cu modificare licență audiovizuală.

II. Solicitare cedare licență audiovizuală: S.C. Better FM SRL Botoșani către S.C. Stil Media SRL Suceava pentru postul Better FM din Botoșani – cu modificare licență audiovizuală.

VEZI CE AUDIENȚE A FĂCUT SERIALUL „Fear the Walking Dead” ÎN SUA!

III. Modificări licențe audiovizuale:

1.. S.C. CANAL 7 SRL Baia Mare – acord prealabil modificare acţionariat

2.. S.C. Radio SRL Brașov – acord prealabil modificare acţionariat

3. S.C. GLOBAL MEDIA EXPERT Bucureşti – acord prealabil modificare sediu social.

4. S.C. RCS&RDS București – includerea frecvenței Galați în rețeaua PRO FM

5. Adresa nr. 6982/30.07.2015 de la SOCIETATEA ROMÂNĂ DE TELEVIZIUNE – informare modificare structură serviciu programe pentru postul TVR 3.

CITEȘTE UN EDITORIAL DE LORAND BALINT!

IV. Decizii de autorizare.

V. Retrageri licențe audiovizuale.

VI. Decizia C.N.A. nr.277/2013.

VII. Participarea C.N.A. la Forumul Internațional Media de la Kiev – ce va avea loc pe data de 9 septembrie 2015; la Reuniunea OSCE de la Varșovia – ce va avea loc în zilele de 21 și 22.09.2015; la Reuniunea EPRA de la Nurenberg – ce va avea loc în perioada 28 – 30.10.2015.

VIII. Adresa nr.5531/08.06.2015/rev în 21.07.2015 de la Guvernul României – Departamentul pentru Relația cu Parlamentul – referitoare la propunerea legislativă de modificare și completare a Legii audiovizualului și propunere de răspuns.

IX. Adresa nr.6684/14.07.2015 de la Ministerul Afacerilor Externe – cu punctul de vedere de la Compartimentul Reglementări.

X. Note ale Biroului Resurse Umane, respectiv ale Biroului Cancelaria Consiliului și Compartimentului Auto – scoaterea la concurs a postului de Expert II în cadrul BCC și a postului de conducător auto.