Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

CNA a aprobat preluarea Cinemaraton, CineEst și ComedyEst de către Clever Media Network

Cinemaraton, CineEst și ComedyEst au fost preluate de compania Clever Media Network SRL deținută de Tomșa Gheorghe Adrian – 99,99% și Gongolea Victor - 0,01%, după aprobarea CNA la 6 octombrie, notificarea fiind anunțată încă din decembrie 2019, informează Media Expres.
CNA

Acționarii înaintea schimbării erau Digital Cable Systems SA – 98%, companie preluată de către RCS & RDS, și președintele Digital Cable Systems, Dinu Sava Malacopol.

Cu prilejul aprobării finale CNA a aprobat și modificarea formatului de difuzare a televiziunilor de filme din SD în SD și HD. Televiziunile au în licența de emisie difuzarea la nivel național dar și internațional în mai multe țări din Uniunea Europeană, SUA și Canada.

Florentina Leucuța de la Diplomatic Digital a declarat că firma a fost în reorganizare și în septembrie au fost finalizate actele de modificare a acționariatului. Reprezentantul noului acționar, Sorin Lăpușan, a spus că televiziunile vor respecta formatele și în plus va completa grila actuală cu noi producții.

Clever Media Network a obținut în aceeași ședință a CNA modificarea numelui, a siglelor și a formatului din generalist în tematic-sportiv a televiziunilor Look Plus (cu varianta în format HD), care acum se numesc LookSport+ HD.

Compania Clever Media Network mai deține licențe cu difuzare prin cablu LOOKSPORT 2 și LOOKSPORT 3, PROFIT.RO și LOOK 4K. Prin altă firmă Adrian Tomșa a preluat recent și Prima TV.

LOOKPLUS care a devenit acum LOOKSPORT+ dar și CINEMARATON sunt retransmise pe rețelele Digi de cablu și satelit, notează Media Expres.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii