Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a aprobat noua listă must-carry pe anul 2016 cu intrarea televiziunilor Estrada TV și Telestar

CNA a aprobat noua listă must-carry valabilă pentru anul 2016 și a decis publicarea pe site-ul instituției a acesteia. Lista cuprinde 30 de poziții și față de lista de anul trecut au intrat în must carry televiziunile Estrada și Telestar, informează Media Expres.
CNA

UPDATE: Lista televiziunilor obligatorii la retransmisie pentru cablişti în 2016 cuprinde 30 de televiziuni comerciale, plasate în ordinea indicelui anual de audienţă, conform Asociaţiei Române pentru Măsurarea Audienţelor (ARMA), pentru perioada 1 ianuarie – 31 decembrie 2015):

Antena 1, Kanal D, Antena 3, România TV, Naţional TV, Prima TV, Antena Stars, B1 TV, Realitatea TV, Digi 24, Favorit TV, Taraf TV, Euforia Lifestyle TV, Kiss TV, Zu TV, Trinitas TV, U TV, Naţional 24 Plus TV, Music Channel, TV H, Neptun TV, Speranţa TV, Naşul TV, H!T Music Channel, Inedit TV, Alfa Omega TV, Travel Mix, Credo TV, Estrada TV şi Telestar.

(text)

Răzvan Frînculescu, directorul de licențe din CNA, a prezentat lista spunând că aceasta are 2-3 modificări de poziție în top, Estrada a intrat nou în listă și Telestar a fost transmisă în completare de către ARMA având ratingul zero și o medie anuală de 29 de privitori. Estrada a avut o medie anuală de 255 de telespectatori, a mai spus Frînculescu.

Frânculescu a mai spus că ARMA a trimis o listă cu un total de 79 de televiziuni pe care însă CNA nu o publică.

Răsvan Popescu, vicepreședintele CNA a remarcat că în primele 25 locuri nu sunt modificări față de vechea listă.

În continuare, televiziunea Moldova 1 din Republica Moldova, deși este în listă, nu pune la dispoziție semnalul din cauza drepturilor de autor înafara teritoriului Moldovei.

Televiziunea francofoniei TV5 și televiziunile publice din România sunt în continuare în lista must-carry.

Conform legislației televiziunile au avut ca termen 15 ianuarie să trimită către CNA declarația privind dorința de a intra în lista must-carry, fapt care presupune că televiziunile să nu condiționeze tehnic sau financiar difuzarea pe rețelele de cablu.

VEZI RADIOURILE CU CELE MAI MARI AUDIENȚE ÎN BUCUREȘTI

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii