FacebookTwitterLinkedIn

Televiziunea HUMOR+ are ca acționar principal compania Magyar Broadcasting Co din Ungaria, emite pe satelitul Amos 3 prin intermediul furnizorului Antena Ungaria și cu uplink asigurat cu transmisia semnalului de la studiourile din București în Ungaria prin fibră optică, serviciu furnizat de Ines.

Compania mai deține alte opt licențe pentru diverse formate, destinate vorbitorilor de limba maghiară din Europa.

Paul Marca avocatul televiziunii a spus că Humor+ este o televiziune premium ce aparține de „al doilea grup ca mărime din Ungaria, TV2“.

Laszlo Daroczi, directorul televiziunii a spus printre altele că Humor+ va difuza seriale noi, desene animate („The Simpsons“) și că bugetul alocat pentru programe este de 800.000 de euro. De asemenea, Daroczi a mai spus că au semnat cu UPC pentru distribuția televiziunilor din grup și sunt în discuții și cu RCS, „avem promisiuni că vor prelua“.

„Inițial vom difuza în limba maghiară și după ce dezvoltăm partea tehnică traducem și în română și în limbile din țările unde mai distribuim“, a mai spus Daroczi.

Potrivit CNA, compania mai deține licențe pentru televiziunile CHILLI TV, IZAURA TV, FEM-3, KIWI TV, MOZI+, PRIME, SUPER TV2 și ZENEBUTIK.

CITEȘTE: TELEVIZIUNILE DE FILME CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE – 9 LUNI 2016

Societatea CEE Broadcasting Co. SRL are ca asociat unic Magyar Broadcasting Co. Kft (Ungaria), având la rândul său ca asociați Super Station Kft (Ungaria) – peste 50% şi AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria).

Asociat unic al Super Station Kft (Ungaria) este AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria), iar asociaţii AV Investments Befektetesi Kft (Ungaria) sunt Andrew G. Vajna (Ungaria) – 90% şi Cinergi Pictures Entertainment Inc. (SUA) – 10%.

Foto credit MEDIA EXPRES: Echipa CEE Broadcasting la susținerea licenței audiovizuale în fața CNA, București, 18 octombrie 2016. În centrul imaginii: Laszlo Daroczi, directorul televiziunii Humor+.