Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a aprobat fuziunea PVTV cu Fishing & Hunting Channel

CNA a aprobat cu nouă voturi pentru cedarea licenței audiovizuale pentru PV TV deținută de Tematic Cable din Oradea către Fishing & Hunting Tematic din Oradea, fapt care consfințește fuziunea PVTV cu Fishing & Hunting, anunțată de cele două televiziuni în această vară, informează Media Expres.
PVTV Fishing and Hunting

Cedarea s-a făcut fără schimbarea grilei de programe, în vreme ce compania Fishing & Hunting are ca acționar societatea cedentă Tematic și alți doi acționari persoane fizice.

Victor Hodorog, directorul Tematic Cable a explicat că este o fuziune între PV TV și Fishing & Hunting Channel, în urma fuziunii programele se combină, se mărește producția locală în România și se măresc producțiile europene.

În timpul discuțiilor premergătoare votului, Narcisa Iorga a spus că a văzut o emisiune de vânătoare de cerbi sau de căprioare care a marcat-o deoarece erau foarte multe imagini de detaliu cu moartea căprioarei. „Aceste imagini sunt șocante pentru telespectatori, care sunt cei mai mulți nevânători și nu corespund normelor de protecția minorilor”. Iorga a rugat reprezentanții televiziunii să mute astfel de imagini după ora 22:00.

Victor Hodorog a spus că inițial s-au difuzat 60% pescuit și 40% vânătoare dar telespectatorii au solicitat mai puțină violență și s-au redus emisiunile despre vânătoarea la 20%. „Vom lua în considerare sugestia de a muta programele violente după ora 22:00”.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii