Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

CNA a aprobat difuzarea unui spot despre campania de vaccinare anti-COVID în care apar reprezentanți ai cultelor

Un spot pro-vaccinare anti-COVID 19 în care vor apărea părintele romano-catolic Francisc Doboş şi preotul ortodox Constantin Necula ar putea fi difuzat în etapa a doua a campaniei iniţiate de Ministerul Sănătăţii, a anunţat, marţi, Ştefan Voinea, consilier al ministrului Vlad Voiculescu, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA), informează Agerpres.
CNA

Ştefan Voinea: „Am filmat deja cu părintele Francisc Doboş. Părintele Necula (pr. Constantin Necula – n.r.) a spus că este de acord, însă este în Sibiu şi nu am putut să filmăm. (…) Este foarte important să avem şi un reprezentant al Bisericii Ortodoxe. Avem mai multe piste pe care mergem acum (…) – medicii de familie, preoţii, alte persoane influente cu care putem să transmitem acest mesaj: ‘Om cu om oprim pandemia’. Asta vrem să spunem, că este ceva ce necesită efort individual, nu se poate întâmpla peste noapte. E un mesaj pe care vrem să-l transmitem cu cât mai mulţi factori de influenţă”, conform Agerpres.

CNA a acordat, marţi, undă verde difuzării de către televiziuni a unui spot dedicat campaniei de vaccinare anti-COVID-19.

Spotul video, finanţat de UNICEF, face parte dintr-o campanie a Ministerului Sănătăţii de promovare a vaccinării.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii