Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a amendat cu 10.000 de lei televiziunea Digi24 pentru că jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat coafura Vioricăi Dăncilă cu „podoaba capilară a pavianului cu mantie”

Televiziunea Digi24 a fost amendată cu 10.000 de lei de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA), joi, pentru ediţia emisiunii „Jurnalul de seară” din 16 ianuarie, în care jurnalistul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a comparat coafura purtată de Viorica Dăncilă cu „podoaba capilară a pavianului cu mantie”, informează News.ro.
cna-dc.jpg

Sancţiunea de la CNA vine după ce jurnalistul a fost amendat cu 1.000 de lei de Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pentru asocierea pe care a făcut-o.

Amenda de 10.000 de lei a fost propusă de Monica Gubernat, membru CNA, pentru încălcarea dreptului la imagine al premierului Viorica Dăncilă. Amenda a fost votată de: Răsvan Popescu, Radu Herjeu, Monica Guberant, Laura Georgescu, Marius Badea, Orsolya Borsos și Vasile Buda. Împotrivă a votat Florin Gabrea.

Reclamația înregistrată la CNA a fost: „Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comparat-o pe Viorica Dăncilă, premierul propus de PSD, cu o maimuţă, fără ca realizatorul Cosmin Prelipceanu, totodată redactor-şef al postului de ştiri, să intervină în vreun fel”.

VEZI AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE ȘTIRI ÎN IANUARIE 2018. MERITĂ! 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii