Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a acordat licență pentru etv Galaţi și a retras-o pentru Express TV

CNA a aprobat solicitarea de licență a societății Cat Media pentru televiziunea locală, generalistă, etv Galaţi, care va începe să emită din această duminică, 11 mai, potrivit declarațiilor reprezentanților televiziunii, informează Media Expres.
catalin negoita

Televiziunea va fi retransmisă de RCS&RDS și UPC în Galați și Brăila și va funcționa în vechiul studio al Express Tv, o parte din angajați fiind din fosta echipă a Express Tv.

De asemenea, Consiliul va emite o decizie de retragere a licenței Express Tv, care a fost deținută de SC Helyos Media SRL. Societatea a încercat, inițial, să cedeze licența Express Tv, dar nu a reușit din cauza unor datorii la bugetul de stat. Acum, societatea este radiată; nu mai funcționează.

Solicitarea licenței pentru etv a fost susținută de acționarul majoritar, Cătălin Negoiță (foto), și Ramona Hilohe (administrator, redactor-șef).

Potrivit acestora, investiția facută a fost în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Televiziunea va avea un orar de difuzare 16 ore/ zi (08:00-24:00). Va realiza 82% producție proprie, restul de 18% fiind reprezentat de producțiile altor producători. De asemenea etv va difuza: 32% programe de informare, 10% educative, 8% culturale, 35 religioase, 13% filme, 32% divertisment și 2% publicitate.

Cătălin Negoiță a spus ca în Galați singurele televiziuni existente sunt Tv Galați, Vox Tv, Realitatea Tv Galați-Brăila.

SC Cat Media SRL este o societate ale cărei domenii de activitate sunt producția și difuzarea de programe tv, printre altele.

Licența etv Galați a fost acordată cu unanimitate de voturi: Florin Gabrea, Narcisa Iorga, Valentin Jucan, Lorand Turos, Monica Gubernat, Laura Georgescu, Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Răsvan Popescu, Călin Cristea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii