FacebookTwitterLinkedIn

Conform modificării aprobate în ședința CNA din 19 aprilie, pachetul de 10% deţinut de Mihaela-Anca Basarab (care a fost şi administrator al societăţii M&M Channel SRL) a fost cedat către Elena Cosmina Zdobiş.

Acţionarul majoritar al societăţii M&M Channel SRL este Triumf Construct SA (90%), iar acţionarii Triumf Construct SA sunt Mohammad Murad (99,987%) şi Elena Păun (0,013%), potrivit informaţiilor CNA.

M & M Channel a fost înființată pe 08 mai 2013

Omul de afaceri Mohammad Murad, unul dintre cei mai mari proprietari de hoteluri din România, a primit, în urmă cu un an (28 aprilie 2015) aprobarea CNA pentru a lansa televiziunea de business Money News.

VEZI AICI CUM A ÎNCEPUT MOHAMMAD MURAD AFACERILE ÎN ROMÂNIA!

Televiziunea Money News va avea un profil tematic (business-economic).

Printre emisiunile care vor fi difuzate de Money News se numără „Europa” (educativ) – cu Dan Apostol, „Cafeneaua politică” – cu Horia Alexandrescu, „Înţelege piaţa”, prezentată de Constantin Rudniţchi, „Money News” (program informativ) – cu Ramona Gheoca, „Ora de business” cu Andreea Negru și „Smart Living” cu Luisa Rogajeanu, conform dosarului depus la CNA.

Studiourile televiziunii Money News se află într-un imobil din Calea Floreasca din Bucureşti.

VEZI AVEREA LUI MOHAMMAD MURAD ÎN TOP 500 MILIARDARI FORBES 2011

Constantin Rudniţchi este directorul editorial al televiziunii, iar Vladimir Bogdănescu, directorul tehnic.

Potrivit grilei depuse la CNA, televiziunea Money News nu va avea program în intervalul 00:00-07:00 (difuzând sigla tv), iar, zilnic, în jur de 14 ore vor fi difuzate reluări.

CNA a aprobat în şedinţa de marţi, 19 aprilie, acordarea deciziei de autorizare a studioului şi modificarea acţionariatului minoritar, în unanimitate.

RADIOURILE CU CELE MAI MARI VÂNZĂRI DE PUBLICITATE – trimestrul I 2016