Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

CNA a amânat concursul în cazul frecvențelor care au aparținut Radio Guerrilla

cna-dc.jpg
Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) a decis în ședinţa de marți, 19 noiembrie, să amâne scoaterea la concurs a frecvențelor care au aparținut Radio Guerrilla, „până la lămurirea aspectelor juridice”, informează Media Expres.

Înainte de începerea audierilor societăților de pe ordinea de zi (în perioada 18-21 noiembrie, CNA organizează un concurs de acordare de frecvențe radio pentru radiouri cu format tematic), reprezentantul Departamentului Juridic a informat Consiliul în legătură cu situația juridică a deciziei CNA de retragere a licențelor Guerrilla: „Tribunalul București a dat o ordonanță președințială prin care a suspendat Decizia 500, decizie prin care au fost retrase licențele Radio Guerrilla. Am încercat să obținem motivarea acestei hotărâri. Până vineri nu se motivase, motiv pentru care noi am depus recurs direct la curtea de apel, fără a mai aștepta motivarea judecătoarei Moncea. Ni s-a dat termen 25 noiembrie 2013, deci luni avem recurs cu privire la această ordonanță. De asemenea, pe rolul Curții București mai este un dosar un prin care Realitatea Media solicită anularea Deciziei 500, dosar care are termen de judecată la 20 noiembrie. Practic această Decizie 500 este încă în litigiu și este greu de apreciat soluția celor două instanțe”.

Narcisa Iorga a adus aminte de Click FM: „Dacă mergem pe ideea de a renunța deocamdată la concurs, formula există. În cazul Click FM erau două decizii de la Curtea de Apel, iar aici e o decizie a Tribunalului București, care nu are nicio competență. Așa că de ce să anulăm?”

Monica Guberant a propus „amânarea scoaterii la concurs a frecvențelor care au aparținut Radio Guerrilla, până la lămurirea aspecelor juridice”. Decizia a fost luată cu șapte voturi pentru (Lorand Turos, Narcisa Iorga, Monica Gubernat, Vasile Buda, Cristina Trepcea, Răsvan Popescu, Călin Cristea) și unul împotrivă (Christian Mititelu).

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii