Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Clubul Nomad Skybar din Centrul Vechi al Capitalei a fost închis

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov a dispus suspendarea activității clubului Nomad Skybar din Centrul Vechi al Capitalei, transmite Mediafax.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) București-Ilfov a continuat controalele în restaurante, cluburi și baruri, pentru a verifică dacă normele de apărare împotriva incendiilor sunt respectate. În urma acestor controale, pompierii bucureșteni au dispus închiderea clubului Nomad Skybar din Centrul Vechi.

PROPRIETARUL „CHOCOLAT” A FOST ARESTAT PREVENTIV

De asemenea, în săptămâna 5 – 12 noiembrie, ISU București a aplicat amenzi în valoare totală de 768.000 de lei și 262 de avertismente, pentru nereguli descoperite în cluburi, baruri, discoteci, săli de spectacole și centre comerciale.

LANȚUL DE RESTAURANTE „CHOCOLAT” A FOST ÎNCHIS

Printre altele, pompierii au constatat: numărul insuficient al căilor de evacuare, lipsa sistemelor de detectare automată a incendiilor, numrul insuficient de marcaje pentru evacuare.

Ca urmare a tragediei din clubul Colectiv, reprezentanții Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au făcut controale în toată țara, pentru a verifica dacă spațiile cu afluență mare de oameni respectă normele de siguranță în caz de incendiu. În urma acestor verificări, 37 de localuri din București și din mai multe județe au fost închise deoarece încălcau cerințele de securitate la incendiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii