Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Clubul exclusiv al oamenilor de afaceri

Restaurantul The Beef Club a lansat pe piaţă, anul acesta, un club al oamenilor de afaceri, unde antreprenori și manageri de top se întâlnesc săptămânal, în cadrul unor seri de degustare, pentru a discuta oportunităţi de business.
dragos

Organizatorii au denumit întâlnirile „Exclusive Dining Events”, unde intrarea se face doar pe bază de invitație, iar oaspeții sunt întâmpinați cu șapte preparate culinare premium, gătite sub coordonarea unui Chef cu stele Michelin. Seria evenimentelor a debutat în luna octombrie şi l-a avut gazdă pe Chef Bjorn van der Horst, un bucătarul recunoscut, cu stele Michelin.

„Organizăm acest tip de evenimente după ce tot mai mulţi oameni de afaceri ne-au mărturisit că şi-ar dori să aibă un loc unde să se simtă în largul lor când se întâlnesc. Vrem ca The Beef Club să fie prima opțiune pentru cei care știu ce înseamnă cu adevărat premium dining”a declarat Dragoş Panait, owner al The Beef Club.

La doar 28 de ani, antreprenorul Dragoș Panait, care a învățat secretele unui business de succes în SUA și Austria, conduce două restaurante de tip premium și casual dining din Capitală. El estimează că restaurantul se va afla anul viitor în topul preferinţelor amatorilor de premium dining.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii