Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Clopotele Catedralei Westminster din Londra au bătut vineri seara de 99 de ori

Clopotele Catedralei Westminster din Londra au bătut vineri seara de 99 de ori, vârsta Prințului Philip, soțul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, timp de 73 de ani, informează Radio România Actualități.
profimedia-0247946058

Conform dorinței sale, funeraliile nu vor fi naționale ci unele militare, care se vor desfășura în condiții restrânse, din cauza pandemiei de COVID-19.

Până acum, nu s-a transmis încă data funeraliilor, notează Radio România Actualități.

Mesaje de condoleanţe din lumea întreagă, adresate familiei regale britanice după decesul prinţului Philip, soţul reginei Elisabeta a II-a, au continuat în cursul zilei de vineri.

Printre primele reacţii a fost cea a Familiei Regale a României – înrudită cu Familia Regală Britanică – şi care a spus că pentru generaţia de astăzi, Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul Philip rămân drept modele spirituale şi surse fundamentale de inspiraţie.

În Statele Unite, prima reacţie a venit de la fostul preşedinte George Bush. El a elogiat viaţa remarcabilă a prinţului Philip şi a spus că acesta a reprezentat cu demnitate Marea Britanie şi a adus o forţă şi un sprijin fără limite coroanei britanice.

Premierul australian, Scott Morrison, a subliniat că ducele de Edinburgh a fost simbolul unei întregi generaţii, cu care nu ne vom mai întâlni niciodată, iar premierul Canadei, Justin Trudeau, a a remarcat faptul că prinţul Philip era un om al principiilor, animat de simţul datoriei faţă de ceilalţi.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii