FacebookTwitterLinkedIn

Cele mai mari ponderi în evoluția cifrei de afaceri le au protetica și implantologia dentară.

Numărul pacienților noi tratați în clinicile Dent Estet a înregistrat un total de peste 8.500 anul trecut, dintre care 4.000 au fost copii și adolescenți. De la deschidere până în prezent, peste 75.000 de pacienți au vizitat clinicile, iar în acest moment, 530 de pacienți accesează zilnic serviciile Dent Estet.

Creșterea veniturilor grupului Dent Estet a fost susținută de evoluția diviziilor de estetică (fațete, coroane dentare, incrustații, proteze dentare etc.) și implantologie dentară, dar și de introducerea tratamentelor ghidate digital.

În 2016 a fost deschis propriul laborator digital complex de tehnică dentară – Laboratorul Aspen. La finele anului 2017, Laboratorul Aspen a înregistrat o cifră de afaceri de 550.000 de euro.

În 2017 ponderea serviciilor dentare de implantologie a crescut cu 15% față de anul precedent.

În 2018, o direcție importantă în strategia de business a grupului este continuarea planului de investiții prin deschiderea a două noi clinici în țară.

„În 2014 am făcut primii pași pentru a răspunde dorințelor pacienților noștri de a fi prezenți și în alte orașe din țară, prin deschiderea clinicii pentru copii din Timișoara. Continuăm acest proces și, mai mult decât atât, anul acesta ne vom extinde cu două clinici în Sibiu, una destinată exclusiv copiilor, iar cealaltă centrată pe tratamente dentare pentru adulți”, declară Oana Taban, Fondator și Director General al Grupului Dent Estet.

Anul trecut, în luna mai, DENT ESTET a lansat o nouă clinică pentru adulți, cu cel mai înalt grad de digitalizare din țară. Unitatea medicală are și cea mai mare suprafață dintre toate clinicile Grupului. La momentul deschiderii investiția în aparatură s-a ridicat la 850.000 de euro, iar în prezent se ridică la 1 milion de euro.

Înființat în 1999, Grupul Dent Estet, are, în prezent, opt clinici stomatologice (șapte în București și una în Timișoara) și o echipă formată din 250 de specialiști, dintre care 86 sunt medici stomatologi.