FacebookTwitterLinkedIn

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe sistemul multilateral al Bursei de Valori București.

Compania a încheiat primul semestru al anului cu profit net de 4,8 milioane de lei și cifră de afaceri de 44,4 milioane de lei, cu 104% mai mult decât în primele șase luni ale anului 2020. Extinderea geografică a rețelei și consolidarea echipei de specialiști în clinicile din țară stau la baza creșterii afacerilor companiei.

“Am reușit să atragem alături de noi în Advisory Board experți în mai multe domenii, care să contribuie la creșterea industriei ca întreg, însă credem că e în continuare nevoie de investiții în inovație și resursă umană din ce în ce mai calificată. Suntem determinați să rămânem deschizători de drumuri, așa cum am fost în ultimii zece ani”, a declarat Ionuț Leahu, fondator și CEO al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Cea mai recentă clinică deschisă în rețea, a cincisprezecea, a fost inaungurată în Galați, în urma unei investiții de 600.000 de euro. Însă, cea mai mare investiție a grupului se va implementa la Cluj sub forma unui spital regional de stomatologie cu 18 cabinete, bloc operator, patru centre radiologice, un laborator dentar și o zonă special dedicată copiilor. “Urmează să finalizăm și amenajarea noilor clinici din Craiova, anul acesta și Brașov, la începutul anului viitor”, mai spune Ionuț Leahu.