FacebookTwitterLinkedIn

Acesta este cel mai de impact proiect realizat până acum de rețea și a doua investiție a acesteia în județul Cluj, după deschiderea clinicii din Turda.

„Industria serviciilor medicale și, în special, stomatologia, are nevoie de infrastructură construită performant, care să servească pacientului și să ofere siguranță. Experiența pandemiei ne-a adus în prim plan această realitate și a accentuat mai mult ca oricând că noi, medicii, avem responsabilitatea de a ne întoarce la valori fundamentale, la semenii noștri, investindu-ne resursele pentru a face bine”, declară dr. Ionuț Leahu, CEO și fondator Clinicile Dentare Dr.Leahu.

Piața serviciilor stomatologice din Cluj a crescut cu procente importante în fiecare an, situându-se pe locul 2 după București ca cifră cumulată a veniturilor jucătorilor locali din domeniu, la aproximativ 104,6 milioane lei, potrivit Coface România. În topul primelor 1000 de clinici de stomatologie la nivel național, se găsesc peste 50 de companii din Cluj.

Clinicile Dentare Dr. Leahu este prima entitate din industria healthcare cu obligațiuni corporative tranzacționate pe Sistemul Multilateral al Bursei de Valori București.