Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Clinica Illuma, lansată în pandemie, a rulat afaceri de 80.000 euro în 6 luni

Clinica Illuma, lansată în pandemie, în luna mai 2020, a raportat afaceri de 80.000 euro în 6 luni.  
Alexandra Casmaru

Clinica Illuma este axată  pe servicii de dermato-estetică minim-invazive și a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 80.000 euro. 

Investiția în afacere este de 300.000 de euro și până în prezent a înregistrat peste 250 de clienți, jumătate din cifra de afaceri provenind din serviciile medicale estetice, se arată într-un comunicat al companiei.

Fondatoarea afacerii este Alexandra Crâșmaru, ce are o experiență de 10 ani în industria farmaceutică.

„Proiectul a fost finalizat încă dinainte de pandemie, însă, declararea stării de urgență ne-a forțat să amânăm deschiderea cu două luni. Mai mult, primele săptămâni de funcționare au fost marcate de reticența clienților de a interacționa cu persoane necunoscute. Totuși, pe fondul unei nevoi clare pentru serviciile noastre și prin oferirea unui mediu sigur, am ajuns în luna august la o medie de 60 clienți noi/lună, o triplare față de primele luni de funcționare“, a explicat Alexandra Crâșmaru, fondatoarea Clinicii Illuma. 

Cei mai mulți clienți, 95%, sunt femei cu vârsta cuprinsă între 30 și 45 de ani, cu o preocupare pentru sănătatea pielii și îmbunătățirea acesteia prin terapii minim-invazive, cu timp de recuperare scurt. 

De asemenea, potrivit companiei, 10% din cifra de afaceri provine din magazinul online dezvoltat ca side business în contextul pandemic și care oferă produse de îngrijire pentru acasă.

Pentru 2021, Alexandra Crâșmaru și-a propus creșterea cu 50% a cifrei de afaceri, dar și extinderea și diversificarea serviciilor oferite în cadrul clinicii, către tratamente precum cele cu laser pentru leziuni vasculare, testare genetică pentru alopecie sau tratamente faciale.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii