Cautare
, Forbes Staff

Sănătate |
|

Clinica Columna a cumpărat franciza Reviv pe piața locală și a deschis o nouă clinică în București, în urma unei investiții de 300.000 de euro

Clinica Columna, centru medical de reproducere umană asistată, a investit 300.000 de euro în achiziționarea francizei REVIV, brand specializat în terapii intravenoase de hidratare, anti-aging și detoxifiere, și în deschiderea unei noi clinici într-o zonă de lux a Capitalei.
wellness shutterstock_384943213

Investitorii estimează o cifră de afaceri de 500.000 de euro pentru 2019, planul de dezvoltare urmărind extinderea în alte trei orașe mari din România, dar și în capitale ale unor țări din Sud Estul Europei. Clinica din București se alătură astfel unui lanț de peste 35 de centre în toată lumea, în orașe precum New York, Las Vegas, Miami, Johannesburg, Toronto, Hong Kong, Londra și Sydney.

REVIV este printre cei mai mari furnizori de servicii wellness prin terapii I.V. și injecții stimulante și oferă servicii în peste 16 țări de pe 5 continente.

Situată pe Bulevardul Primării 29, Clinica REVIV oferă tratamente de hidratare împotriva îmbătrânirii, pentru detoxifierea organismului, curăță organele vitale, îndepărtează simptomele gripei și răcelii, contribuie la procesul de slăbire, reduce efectele stresului și ajută la sănătatea pielii, părului și unghiilor. Durata unui tratament este de aproximativ 20 de minute, iar costurile pornesc de la 135 de lei și pot ajunge până la 1.300 de lei.

Ne-am hotărât să investim în acest tip de tratament pentru  că a dat rezultate foarte bune peste tot în lume. În afara beneficiilor de hidratare și detoxifiere, terapiile au rezultate în ceea ce privește recuperarea în timpul tratamentelor împotriva cancerului, boala Lyme, autismului, toxicității cu metale grele, bolii autoimune, fertilității bărbatului etc.”, a declarat Nicoleta Zamfir,  CEO Clinica Columna.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii