Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Orologerie de lux |
|

Clifton Club, un ceas destinat sportivilor de performanță

Casa orologeră Baume & Mercier semnează prin simplitate, camaraderie și eleganță, valori incluse atât în noile piesele Clifton Club, cât și în comunitatea de „gentlesportsmen”.
baumer2

Brandul elvețian a devenit conștient de faptul că, astăzi, practicarea unui sport nu mai reprezintă o pierdere de timp, ci un model de muncă asiduă, strategică și inspirațională. Mergând pe această linie, Baume & Mercier a dezvăluit noua colecție Clifton Club, care își prezintă piesele asemenea unor sportivi talentați: concepute pentru aventură, atletice și hotărâte să impresioneze, rămânând, în același timp, fidele principiilor clasice de realizare a unui ceas.

Precis, robust și performant, astfel se caracterizează modelul Clifton Club, cel mai recent ceas destinat iubitorilor de sport.

Spiritul noii colecții se regăsește și în comunitatea de „gentlesportsmen” Clifton Club, un grup format din sportivi de performanță, care reprezintă exemple de motivație pentru comunitățile locale din care fac parte. Printre membrii acestui club se numără Joe Kinder – alpinist profesionist, Gautier Fayolle – campion mondial la Freestyle Football, Saul Craviatto – campion olimpic la Canoe Sprint sau Race Imboden – campion olimpic la scrimă.

Atât colecția, cât și clubul nu înseamnă doar prezentarea unor ceasuri sport, Baumer & Mercier dorind, prin intermediul celor două lansări, să împărtășească lumii cât mai multe exemple pozitive de valori și principii.

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii