FacebookTwitterLinkedIn

Pentru aceste conturi, comisionul este zero pentru deschidere și administrare cont curent pentru plata defalcată a TVA,  precum și pentru un număr nelimitat de conturi, în orice valută.

În plus, comisionul va fi zero pentru plățile intrabancare în lei prin OTP Direkt și la ghișeele băncii. Mai exact, comisionul va fi zero pentru plățile interbancare efectuate în lei prin OTP Direkt, în perioada 1 octombrie 2017 – 31 martie 2018, cu excepția comisioanelor BNR/Transfond.

Încasările intrabancare și interbancare în conturile curente se vor face fără taxe adiționale.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, unul dintre cele mai mari grupuri bancare independente din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înțelege nevoile clienților şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1.500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.