Cautare
, Forbes Staff

Opinii |
|

Clever Taxi și discountul de 50% la plata cu cardul. Adevăr sau păcăleală?

Deși Guvernul a adoptat ordonanța de urgență care reglementează transportul firmelor de ridesharing, Clever este încă imposibil de găsit. Plata cu cardul în aplicația transportatorului ar trebui să oferă clienților un discount de 50% până la 1 iulie, dar șansele  să beneficiezi de această reducere sunt…minime.

Clever Taxi și discountul de 50% la plata cu cardul. Adevăr sau păcăleală?

În timpul unei comenzi, aplicația Clever îți caută un taximetrist care să îți accepte plata cu cardul preț de 1-2 minute, apoi îți comunică printr-un mesaj că nu au găsit și că îți oferă un alt taxi pe care să îl plătești cash.

În ultimele 5-6 zile am încercat să comand taxi  de două ori pe zi: o dată dimineața și o dată seara, însă rezultatul a fost „nu avem mașină care să accepte plata cu cardul”. Așadar, o campanie care ar trebui să atragă și să fidelizeze clientul nu face decât să-l înfurie și să-l pună pe gânduri când vede de fiecare dată când deschide alicația mesajul cu „Discount 50% la plata cu cardul”, dar…surpriză, nu sunt mașini disponibile!

 

După adoptarea ordonanţei de urgenţă care reglementează transportul alternativ cu autoturism şi conducător auto, oficialii Clever au declarat următoarele: „Este un pas important în modernizarea și liberalizarea pieței serviciilor de transport în beneficiul direct al pasagerilor. Le mulțumim pentru că au avut încredere în noi și pentru că ne-au susținut! Vom continua să investim în creșterea calității serviciilor de transport și vrem să oferim cele mai avantajoase condiții atât pasagerilor, cât și șoferilor și transportatorilor. Nu în ultimul rând, apreciem dialogul pe care l-am avut în ultimele luni cu Viceprim-ministrul Daniel Suciu și cu Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc. Vom continua să avem aceeași deschidere față de autorități pentru ca românii să beneficieze de cele mai moderne servicii de transport. Cu siguranță această ordonanță este un pas important pentru noi toți și credem că, acum, mult mai mulți oameni vor fi implicați în rezolvarea problemelor care ţin de mobilitatea urbană.”

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii