Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Claudiu Ugran – 500 Miliardari Ediţia 2011

Nume: Claudiu Ugran Avere: 17-18 milioane de euro Varsta: 43 de ani Resedinta: Mureș Domeniu/Companie: Servicii anexe extracției petrolului și gazelor naturale  

Claudiu Ugran deţine 50% din acţiunile companiei Anvergo, unul dintre cei mai mari prestatori de servicii anexe extracţiei de petrol. Ugran a fondat compania în septembrie 1994 alături de bunul său prieten, Ioan Sorin Pastor, care deţine de asemenea 50% din acţiunile firmei. Cei doi asociaţi au pornit la drum împreună în urmă cu 16 ani, când au înfiinţat o companie importatoare de echipamente medicale. Afacerea le-a adus venituri frumoase, pe care au decis să le investească într-un domeniu nou pentru ei –, cel al extracţiei gazelor naturale şi al petrolului.

Nu au renunţat însă nici la businessul care i-a consacrat, motiv pentru care deţin în continuare, în coproprietate, firma importatoare şi distribuitoare de echipamente medicale Three Pharm, pe care o conduce chiar Ugran. Cei mai importanţi parteneri ai firmei sunt 3M, Aesculap AG sau Ackerman Instrumente GmbH.

Vezi care era averea lui Claudiu Ugran în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii